100 de copii și 100 de bunici mai bucuroși și mai sănătoși - campanie medicală în An Centenar

23 Noiembrie 2018

Intre 1 noiembrie 2018 și 1 martie 2019, reprezentanții Fundației Medicale Providența, cu sprijinul Policlinicii Providența, vor aduce din mediul rural și vor trata gratuit 100 de copii și 100 de bătrâni cu probleme de sănătate. În acest context, inițiatorii campaniei au anunțat:

„Cu sprijinul preoților din parohii, vom identifica 100 de copii ai căror părinți nu au posibilități financiare pentru a le asigura o consultație sau un alt serviciu medical de care au nevoie pentru una dintre specialitățile: pediatrie, ORL, oftalmologie, dermatologie sau alergologie, la recomandarea medicului de familie. Tot din mediul rural vom identifica 100 de bătrâni fără posibilități materiale, cu probleme de sănătate, cărora să le ușurăm suferința prin consultații gratuite și recomandări adecvate pentru afecțiunile lor, la una dintre specialitățile existente la Policlinica Providența.

Sperăm ca, în acest fel, să cinstim și noi Marea Unire de la 1918, împreună cu beneficiarii noștri – mult mai sănătoși și bucuroși, alături de cei dragi.

În An Centenar, să fim de 100 de ori mai buni și mai aproape de cei aflați în suferință!”