Campanie de informare cu privire la consumul de droguri

06 Aprilie 2015
Campanie de informare cu privire la consumul de droguri

Proiectul ”Între libertate și dependență” a fost implementat din dorința de a contribui la formarea unei atitudini sănătoase față de viață și se adresează tinerilor elevi aflați într-o situație care prezintă risc social manifestat prin consum de substanțe inetrzise sau expunere la grupuri infracționale. Activitățile s-au desfășurat în perioada 6 – 9 aprilie 2015, în 7 licee din orașul Iași, obiectivul principal stabilit pentru întâlnirile cu tinerii fiind informarea lor în legătură cu efectele consumului de droguri și alte substanțe care pot provoca dependență. Dincolo de a fi o inițiativă cu rol în prevenția consumului de droguri, întâlnirile din cadrul proiectului ”Între libertate și dependență” au avut ca obiectiv central descrierea procesului de vindecare  - de ieșire din rolul de dependent.

Printr-o descriere detaliată a felului în care o persoană poate fi prinsă într-o activitate dăunătoare, am oferit o perspectivă cinstită asupra consumului de substanțe halucinogene.