A patra caravană medicală la Cabinetul Medical de la Miclăuşeni

20 Noiembrie 2015

În apropierea praznicului împărătesc al Intrării în biserică a Maicii Domnului, în data de 20.11.2015, Fundația Medicală Providența a organizat a patra caravană medicală filantropică pe acest an, în satul Miclăușeni, la Cabinetul medical de lângă mănăstire. Scopul acestui  demers a fost îmbunătățirea stării de sănătate a populației în regiune.

La această acțiune au aprticipat: Alina Miclescu, medic primar medicină internă, asistent medical Cojocariu Lăcrămioara, asistent medical maica Melania Vornicu și Nicoleta-Cristina Chirvasă, asistent social.

Scopul acestei carvane a fost oferirea unor consultații medicale gratuite unor persoane care nu au venituri, sau au venituri mici, și nu se pot deplasa la un spital în oraș. Majoritatea pacienților nu au venit, au copii elevi, sau sunt pensionari cu pensii mici, de C.A.P.

Au fost oferite în mod gratuit consultații de specialitate, au fost efectuate ecografii, electrocardiografii, pulsometrii, EKG-uri, s-a măsurat tensiunea arterială, și s-au recoltat și analize beneficiarilor pentru a se stabili un diagnostic complet.